Notas de prensa

Menbur arriba a Diagonal Mar

La marca especialitzada en calçat i accessoris per a dona va inaugurar la seva segona botiga de Barcelona al centre comercial

Barcelona, 04 de gener de 2017

Menbur ha escollit el centre comercial Diagonal Mar Shopping per instal·lar el seu nou punt de venda a la ciutat comtal. La botiga, de 62m2,, està situada a la primera planta i ofereix les últimes col·leccions de sabates, bosses i moda, incloent una secció única per a núvies, festes i ocasions especials.

La marca es caracteritza per fabricar un producte elegant, sofisticat i femení, basat en les últimes tendències del mercat. Els dissenys de cada temporada van des de sabates per a una ocasió especial, núvia, bosses i accessoris a una moda més casual i urbana. Menbur ofereix models per a cada moment, tenint un equilibri perfecte i de qualitat en totes les col·leccions: clàssic, elegant, glamour i naturalitat.

“El centre comercial Diagonal Mar Shopping és la referència indiscutible a Barcelona, és dinàmic, té una oferta incomparable i és el lloc ideal per completar la nostra implantació a la ciutat comtal” declara Miguel Mena, director executiu de Menbur.

Menbur és una empresa espanyola fundada a Granada l’any 1967. Actualment continua sent un negoci familiar i global, basant-se en uns valors i en una filosofia pròpia: “La nostra obsessió és la mateixa, escoltar a la dona”. Menbur té 52 botigues repartides en 14 països de tot el món: Espanya, Polònia, Irlanda, Itàlia, Xipre, Emirats Àrabs Units, Qatar, Kuwait, Jordània, Mèxic, Costa Rica, Panamà i Camerun. Durant el 2017 s’expandirà en quatre nous països: EUA, Portugal, Colòmbia i Xile.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis