Notas de prensa

L’univers Star Wars arriba a La LEGO® Fun Factory de Diagonal Mar Shopping

Fins el 31 de juliol els més petits podran viure l’autèntica experiència de la guerra de les galàxies al centre comercial

Barcelona, 15 de maig de 2017

LEGO® Fun Factory, la ludoteca infantil de Diagonal Mar Shopping situada a la primera planta del centre comercial, acull des d’aquest mes de maig el món LEGO® Star Wars, basat en l’exitosa saga cinematogràfica. Tots els nens de 4 a 12 anys podran gaudir gratuïtament de diferents activitats personalitzades, sorpreses i un sense fi de jocs.

Fins el 31 de juliol, els més petits es sentiran com joves Padawan a la guerra de les galàxies i es divertiran a l’univers  LEGO® Star Wars,  amb monitors especialitzats que els atendran de dilluns a divendres de 17 a 20 hores i dissabte i festius d’obertura de 12 a 14h i de 17 a 21h.

Al 2014, la LEGO® Fun Factory va obrir les seves portes a Diagonal Mar Shopping per oferir la millor experiència de joc a nens de diferents edats. Experiència basada en la creativitat, aprenentatge i desenvolupament a través del joc. Els més petits poden gaudir gratuïtament, durant les seves visites al centre comercial, de les últimes novetats de la marca infantil.

 

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis