Notas de prensa

Lefties presenta a Diagonal Mar la botiga del futur

Lefties ha inaugurat al centre comercial la seva primera Digital Store, un avançat i innovador concepte de botiga que introdueix importants novetats tecnològiques en el sector retail

Barcelona, 14 de setembre de 2022

Diagonal Mar propietat de la gestora global d’inversions immobiliàries DWS en nom d’un dels seus fons immobiliaris i gestionat per CBRE, acull la botiga del futur de la mà de Lefties.

La marca del grup de moda Inditex, s’endinsa en el futur del retail amb la inauguració de la seva nova Digital Store al Centre Comercial Diagonal Mar de Barcelona. Una obertura que representa la posada en marxa d’un nou concepte de botiga que incorpora les últimes novetats tecnològiques per oferir una experiència de compra totalment digitalitzada, i que marquen el camí de les pròximes obertures que Lefties realitzarà a partir de l’últim trimestre de 2022.

La Lefties Digital Store de Diagonal Mar té una superfície total superior als 1.800m² distribuïts en una planta única i compta amb una plantilla de 80 persones, de les quals 25 provenen de l’antic establiment ubicat al mateix centre. El disseny i construcció del nou espai al centre comercial de referència de Barcelona ha suposat un repte per a la marca.

La Lefties Digital Store introdueix importants novetats tecnològiques, que portaran el client a gaudir d’una experiència de compra totalment personalitzada i adaptada a les seves necessitats com:

– Personalització del producte en botiga: La Lefties Digital Store de Diagonal Mar permet crear peces úniques i a més incorpora el primer espai físic en el qual els clients podran veure in situ el procés de creació dels dissenys totalment personalitzats i realitzats per l’equip de botiga.

– Provadors intel·ligents: Elimina les esperes en comptar amb un innovador sistema de torns en els provadors i incorpora una bústia de devolució de roba que el client podrà utilitzar per dipositar les peces que no desitgi comprar. Totes les peces desestimades es transporten automàticament des de les bústies fins a la zona de magatzem mitjançant un rail que els connecta.

– Easy Pay: La Lefties Digital Store de Diagonal Mar incorpora a la seva nova botiga tecnologia pionera en els sistemes de pagament en el món del retail. Aquest innovador sistema utilitza la lectura envoltant RFID per identificar, escanejar i incloure en la cistella de compra, a l’instant, els articles que els clients portin amb si davant el dispositiu Easy Pay, podent realitzar el pagament mitjançant efectiu, targeta i fins i tot amb el seu telèfon mòbil, en un procés àgil, sense cues i amb desnonament intel·ligent de peces.

– Omnicanalitat: El lloc en què la botiga física i online es donen la mà, mitjançant la incorporació de nous punts de recollida i devolució online totalment automatitzats.

 

Esdeveniment d’inauguració

Per celebrar la inauguració de la Lefties Digital Store de Diagonal Mar, durant els dies 10 i 11 de setembre l’establiment ha comptat amb la presència i actuació de reconeguts artistes de panorama actual, que compten en total amb més de 30 milions de seguidors a les seves xarxes socials, com els DJ Laura Put i Hektor Mas, actuacions musicals i concerts de Twin Melody, Marc Seguí, Pol Granch i Mariag Angeliq i amb els espectacles de comèdia de Benja Serra i de màgia amb Sergio Jurado, tot això amenitzat per un mestre de Cerimònies inigualable, Sensillo amb S.

“A Lefties vetllem per oferir als nostres clients una experiència completa, agradable i innovadora. Amb la Lefties Digital Store de Diagonal Mar, no només complim els nostres objectius, sinó que anem un pas més enllà i els fem partícips d’aquesta experiència immersiva en el món digital, garantint un moment únic i exclusiu en què el client no haurà de preocupar-se per les cues i esperes, gràcies a l’automatització dels processos de compra i desnes, comptant sempre amb l’experiència, atenció i dedicació del nostre personal. Tot això en un entorn nou i totalment adaptat a les necessitats actuals.” Han manifestat des de Lefties després de la inauguració de la seva primera Digital Store.

Sobre aquesta nova obertura, Nina Kavaliova Gerent de diagonal Mar ha assenyalat: “Diagonal Mar avança i es reinventa constantment per oferir al client i visitant una vivència única, completa i exclusiva. La inauguració de la primera Digital Store de Lefties a Diagonal Mar suposa un abans i un després al Retail i pel que fa a experiència dels nostres clients, i acosta uns serveis, detalls i novetats tecnològiques que fins fa poc eren impensables, i que gràcies a firmes com Lefties és ara possible oferir. És un orgull acollir l’obertura de la primera digital Store de la màquiaal nostre centre comercial.”

Amb aquesta reobertura Diagonal Mar es consolida com el centre comercial de referència de la ciutat de Barcelona, en el qual s’ubiquen les millors marques i firmes del retail, Massimo Dutti, Jott, Lacoste, Decathlon juntament amb les recents obertures de Pepco, Kiwoko, Fina García, TOUS i Oro Vivo.

 

Sobre Lefties

Lefties és una de les principals empreses de moda accessible a nivell nacional i internacional. Actualment opera en deu mercats -Espanya, Portugal, Mèxic, Qatar, Aràbia Saudí, Marroc, Tunísia, Emirats Àrabs, Egipte i Israel-, on compta amb una àmplia xarxa d’establiments a les principals ciutats de cada país. Forma part del Grup Inditex, un dels majors grups de distribució del món. Lefties es dirigeix a tots els públics i edats. La companyia té així seccions de senyora, cavaller, nena, nen i nadó, que compten amb les seves respectives línies de calçat i complements. Lefties completa la seva oferta amb col·leccions Homewear, Roba d’Esport& Roba Interior. El model de negoci de Lefties integra disseny, fabricació, distribució i venda a través d’una àmplia xarxa de botigues pròpies.

Sota el segell de qualitat Inditex, Lefties integra en el seu model de negoci el disseny, fabricació, distribució i venda dels seus productes. Sempre donant una resposta àgil a les necessitats del mercat quant a creativitat, disseny i qualitat.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis