Notas de prensa

Lefties inaugura a Diagonal Mar

El proper dijous 15 de desembre, la marca de moda accessible del grup Inditex, obrirà el seu nou establiment al centre comercial

apertura-lefties-diagonal-mar

Barcelona, 30 de novembre de 2016

El centre comercial Diagonal Mar ha estat el lloc escollit per a la marca Lefties per inaugurar el seu nou punt de venda a la ciutat de Barcelona, que obrirà les seves portes el proper dijous 15 de desembre. La botiga, situada a la primera planta del centre comercial, disposa d’un espai de més de 1.100m2 i oferirà una amplia varietat en moda per a tota la família.

Lefties és l’única cadena del grup que ofereix col·leccions per a home, dona e infantil. La firma també té una àmplia secció de col·leccions Denim, amb fits clàssics i renovats per a tots els públics; i Sportswear, amb una gamma basada en teixits tècnics per la pràctica de l’esport.

“Amb la inauguració de la botiga Lefties al centre comercial Diagonal Mar, seguim completant el nostre mix comercial amb les marques de tendència i amb més demanada, que juntament amb les firmes actuals del centre comercial ens permeten oferir la millor varietat en moda i complements” declaren des del departament de màrqueting de Diagonal Mar.

Lefties, fundada el 1999, és una cadena espanyola de moda que pertany al grup Inditex. Des de l’any 2004 opera fora d’Espanya amb una xarxa de 131 establiments a 4 països: Espanya, Portugal, Russia i Mèxic. Lefties treballa diàriament per oferir als seus clients el millor producte en moda a un preu assequible per a tots els públics. Actualment té vuit botigues repartides a la ciutat de Barcelona, sent l’última al centre comercial Diagonal Mar.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis