Notas de prensa

La vacuna contra la covid-19 s’administrarà sense cita els dissabtes d´octubre al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona per les majors de 12 anys

Dissabte 2 d’octubre començarà al Centre Comercial Diagonal Mar i es prolongarà durant tot el mes d´octubre de 12 a 20 h pels majors de 12 anys.

Forma part de l'estratègia de vacunació comunitària per arribar al nombre més gran de persones possible.

Barcelona, 29 setembre 2021

La vacuna contra la covid-19 comença a administrar-se els dissabtes al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona sense necessitat de cita prèvia. La iniciativa arranca el dissabte 2 d’octubre al Centre Comercial Diagonal Mar, de 12 a 20 hores i està previst que es mantingui durant els dissabtes del mes d’octubre. Aquesta acció forma part de l’estratègia de vacunació comunitària que s’està desenvolupant durant els últims mesos per arribar al nombre més gran possible de persones, apropant la vacuna a la població i millorant l’accessibilitat al procés d’immunització contra el coronavirus i el ferm compromís de Diagonal Mar amb la seguretat, la salut i la ciutadania.

Per aquesta acció Diagonal Mar, ha posat a disposició de les autoritats sanitàries, tota la logística necessària perquè es pugui dur a terme d’una manera còmoda i segura, preservant la intimitat i amb un fàcil accés des de l´Avinguda Diagonal i del pàrquing de Diagonal Mar, que ofereix més de 4.800 places gratuïtes.

A Diagonal Mar podran rebre la vacuna totes aquelles persones que pertanyen als diferents grups poblacionals convocats, és a dir, a partir dels 12 anys complerts. Per poder-se vacunar, les persones han de portar la targeta sanitària, si la tenen, o qualsevol altre document d’identificació en cas de no tenir-la. Les persones entre 12 i 15 anys hauran de venir acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació amb la documentació acreditativa.

La novetat consisteix en el fet que a Diagonal Mar serà possible també vacunar-se sense cita els dissabtes, que és el dia de major afluència de la ciutadania a aquests equipaments de comerç i oci, i que disposa de més de 4.800 places d’aparcament gratuït. També és possible vacunar-se sense cita a La Fira de Barcelona, de dilluns a diumenge.

Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina de desigualtats en la vacunació, formada pel Consorci Sanitari de Barcelona (CSB), l’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut i l’Agència de Salut Pública de Barcelona per avançar en les accions territorials dirigides a augmentar la cobertura vacunal i reduir les desigualtats entre els barris de la ciutat, i compta amb la col·laboració dels centres comercials de Barcelona.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores que permetrà poder dur a terme la vacunació de manera còmoda. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector, absolutament compromès amb la societat i el medi ambient.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis