Notas de prensa

La Patrulla Canina visita per primera vegada Diagonal Mar Shopping

Del 21 al 23 d'abril els més petits podran viure una autèntica experiència i conèixer els seus personatges preferits de l'exitosa sèrie d'animació al centre comercial

Barcelona, 10 d’abril de 2017

El món de la Patrulla Canina arriba a Diagonal Mar Shopping amb un esdeveniment molt especial perquè nens i pares puguin gaudir d’una infinitat de jocs, activitats i aprendre més sobre els personatges de la sèrie.

Del 21 al 23 d’abril, els més petits podran divertir-se de manera gratuïta en l’espectacular circuit d’habilitat on entrenen diàriament els membres de la Patrulla Canina. L’espai, situat a la rotonda central del centre comercial, tindrà un tobogan perquè es puguin lliscar com els personatges; un túnel, per reptar en el menor temps possible; un rocòdrom, per enfilar lateralment; una teranyina, per aconseguir sortir les cordes entrellaçades; i una passarel·la, per tenir un bon equilibri i evitar els sacs de sorra.

L’horari serà el divendres 21 d’abril de 17:00 a 21:00h, i el dissabte 22 i diumenge 23 d’abril de 12:00 a 14:00 i de 17:00 a 21: 00h.

A més, els autèntics personatges de la sèrie, Marshall i Chase, visitaran Diagonal Mar Shopping el proper divendres 21 y dissabte 22 d’abril 18:00 a 21:00h, en un Meet & Greet perquè els més petits elspuguin conèixer en persona i fer-se fotografies amb els seus ídols. Durant aquests dies, els 1.000 primers nens que vinguin a jugar obtindran un diploma oficial de la Patrulla Canina.

La Patrulla Canina és una sèrie animada canadenca d’acció i aventura, emesa als canals de televisió Nickelodeon i Clan, que es va llançar per primera vegada l’any 2013. Està protagonitzada per un grup de set cadells que ofereixen una personalitat única i a la vegada aporten la importància del treball en equip i la bona ciutadania.

 

Sobre Diagonal Mar Shopping Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar Shopping, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar Shopping disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.es/ca/

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis