Notas de prensa

Embarca’t en el viatge de la carta màgica a Diagonal Mar!

Prepara't per submergir-te en un món màgic i il·lusionant on viuràs una experiència nadalenca sense igual amb un munt d'activitats que desperten la màgia familiar

Del 15 de desembre al 5 de gener! Has imaginat seguir l’emocionant trajecte de la teva carta màgica viatjant fins a casa del Pare Noel i els Reis Mags? Sigues partícip del viatge de la teva carta i prepara’t per viure l’emoció de trobar-te i conèixer al Pare Noel i els Reis Mags.

A Diagonal Mar us esperen els elfs nadalencs per guiar-vos en una experiència tradicional, digitalitzada, personalitzada i molt emotiva. Un entorn familiar i proper per viure junts de primera mà la il·lusió de conèixer al Pare Noel i els Reis Mags. Descarrega l’aplicació i converteix-te en VIP per ser part activa del recorregut de la carta fins al seu destí a Laponia o Orient. És gratuït i sense reserva prèvia!

A Diagonal Mar, la diversió i l’entreteniment estan garantits per a totes les edats. Des de visites gratuïtes al Pare Noel i els Reis Mags a la plaça central ubicada a la planta 1 del centre comercial fins a tallers que despertaran la vostra creativitat.

Les teves compres nadalenques en un entorn màgic Diagonal Mar es converteix en un espai màgic, il·luminat i amb una decoració nadalenca exclusiva per gaudir com mai de la seva oferta comercial, gastronòmica i d’oci. Troba tot el que necessites per aquestes festes a Diagonal Mar, està obert tots els dies de dilluns a diumenge de 9 a 21 h! Botigues i supermercat inclosos.

Excepte els dies 25/12, 26/12 i 1/1, que la galeria comercial i l’Alcampo tanquen, però et esperen als restaurants i al cinema.

Un Nadal fàcil i solidari, A més, per posar-t’ho fàcil, hi ha punts d’embolic gratuït de regals disponibles. Així, tindràs més temps per deleitar-te amb moments perfectes en aquesta època tan especial. Què més es pot demanar?

La veritable essència del Nadal resideix en compartir i fer que totes les famílies puguin gaudir d’uns dies feliços en família, per això, Diagonal Mar us anima a unir-vos a la recollida solidària de regals perquè la Fundació Trinijove pugui assegurar-se que tots els nens i nenes del districte de Sant Martí de Barcelona gaudeixin d’un Nadal ple d’amor i puguin tenir una alegria en format de regal nadalenc. Cada suport comportarà un somriure addicional en una família de Barcelona.

Celebra la màgia del Nadal a Diagonal Mar i converteix aquesta temporada en un record inoblidable per a tu i els teus éssers estimats! No et perdis cap de les emocionants activitats preparades per a tu. Per a més detalls sobre horaris i el viatge de la carta màgica, visita aquest enllaç https://www.diagonalmarcentre.es/ca/nadal i descobreix tot el que s’ha organitzat per a que aquest Nadal sigui inoblidable per a tots.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis