Notas de prensa

Diagonal Mar Shopping es suma al Dia Mundial de la conscienciació sobre l’autisme

El proper diumenge 2 d’abril, el centre comercial participarà a la nit màgica organitzada per l’associació Aprenem il·luminant “La Terrassa del Mar” de color blau

Barcelona, 15 de març de 2017

L’associació Aprenem realitzarà diferents campanyes de sensibilització amb motiu del Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme, una d’elles molt especial sota el lema “Connectat al blau” i amb el hashtag #connectatalblau, en la que diferents edificis emblemàtics i monuments de la ciutat de Barcelona s’il·luminaran de color blau la nit del proper diumenge 2 d’abril de 21:00h a 00.00h, com a mostra de recolzament a aquesta causa.

El centre comercial Diagonal Mar Shopping formarà part d’aquesta campanya e il·luminarà “La Terrassa del Mar” per solidaritzar-se amb l’autisme. L’objectiu és apropar a les persones amb autisme a tots els ciutadans per afavorir el contacte, ajudar a trencar mites i sensibilitzar a la societat sobre les necessitats que tenen aquestes persones i les seves famílies.

“Des del centre comercial Diagonal Mar Shopping estem molt satisfets de continuar involucrant-nos en aquest tipus de campanyes, per això volem aprofitar les nostres eines i espais per seguir mostrant el recolzament a aquest tipus de causes i sumar-nos al color blau declaren des del departament de màrqueting del centre comercial.

L’associació Aprenem neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb autisme i millorar la seva qualitat de vida i la dels seus familiars. Al llarg d’aquests anys, l’associació Aprenem, ha pogut estudiar amb deteniment nombrosos informes i documentació científica de referència internacional sobre detecció, diagnòstic e intervenció en l’àmbit de l’autisme.

 

Sobre Diagonal Mar Shopping Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar Shopping, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar Shopping disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.es/ca/

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis