Notas de prensa

Diagonal Mar Shopping acull el show de Bodypainting i fantasia de Cazcarra

La gran gala Make Up Show Bodypainting, que tindrà lloc al centre comercial, presentarà un espectacle d’il·lusió i imatge en directe per a tots els públics

Barcelona, 19 de juny de 2017

Cazcarra Image School ha escollit un any més el centre comercial Diagonal Mar Shopping per celebrar el seu espectacle de fantasia, bellesa i diversió sota el nom de Cazcarra Crea. Tots els visitants podran gaudir gratuïtament del popular show de maquillatge, perruqueria i estètica, que es celebrarà el proper dijous 22 de juny a partir de les 19:00h a la rotonda principal del centre comercial.

El Make Up Show Bodypainting posa a proba les joves promeses de Cazcarra Image School, que presentaran al públic les seves propostes més creatives i exposaran desafiants idees caracteritzades de criatures màgiques, monstres i personatges fantàstics. Durant l’espectacle els alumnes mostraran els seus estilismes en perruqueria amb recollits, extensions i postisseria  de fantasia inspirats en faules i pel·lícules; en maquillatge de facials i corporals, tocats i aplics protèsics; i en estètica amb ungles artificials que evoquen a paratges desèrtics egipcis, personatges del món circense i criatures del fons del mar, entre d’altres.

Aquest any serà la tercera edició de l’exclusiu espectacle bodypainting que es celebrarà a Diagonal Mar Shopping. Estem molt contents d’acollir als nostres espais grans actes del món de la moda i de la imatge, i seguir sent referents per marques líders com el Grup Cazcarra. Aquesta edició torna carregada de moltes sorpreses artístiques, fantasia, colors i creacions màgiques. Serà un autèntic show que tots els visitants podran gaudir al centre comercial i viure una experiència única” declaren des del departament de màrqueting de Diagonal Mar Shopping.

L’edició 2017 de Cazcarra Crea reunirà prop d’un centenar de treballs en un apassionant espectacle a càrrec dels alumnes dels últims cursos de maquillatge, estètica i perruqueria, amb el que culminaran el seu últim curs escolar. Una fusió de bellesa, diversió i fantasia en un mateix escenari. Cazcarra Image School compleix més de 30 anys dins del sector de la imatge i la formació. Tres dècades d’èxits, esforç i treball que han fet del Grup Cazcarra el líder en Imatge des de 1985.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis