Notas de prensa

Diagonal Mar s’adhereix a la campanya #gotasdeagua promoguda per CBRE

Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, els edificis gestionats per CBRE a Catalunya uneixen forces per sensibilitzar la població sobre la importància d'un consum responsable de l'aigua

#Gotasdeagua forma part de Caring for Communities, la iniciativa amb la qual l'àrea de Property Management de CBRE dona suport a les comunitats en les quals opera a través de diverses causes en matèria d'ESG

Barcelona, 19 de març de 2024

El Centre Comercial Diagonal Mar se sumarà el proper divendres 22 de març, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, a la iniciativa de conscienciació #gotasdeagua, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre l’ús responsable de l’aigua. La campanya, que es durà a terme a través de diverses accions i de manera simultània en la totalitat d’edificis gestionats per CBRE a Catalunya, busca promoure la importància de preservar aquest recurs vital per a les generacions futures.  Aquesta acció forma part de Caring for Communities, la iniciativa amb la qual l’àrea de Property Management de CBRE dona suport a les comunitats en les quals opera a través de diverses causes en matèria d’ESG

Entre les accions previstes per a la jornada s’inclouen, difusió en els diversos suports del centre comercial, reproducció en les pantalles, col·locació de vinils en banys i fonts per a conscienciar sobre la importància d’evitar el malbaratament d’aigua en aquests espais, així com la distribució de vinils i cartells en les zones enjardinades i zones verdes del centre comercial.

Aquestes mesures se sumen a les accions ja implementades per Diagonal Mar, que inclouen la reducció del reg de plantes, tant en interiors com en exteriors, i l’aplicació de principis de sostenibilitat i consciència del bé comú en l’ús de l’aigua. A més, des de fa un any, Diagonal Mar ha posat en marxa diverses mesures d’estalvi de consum d’aigua, com reductors de flux, sensors de presència i vàlvules automàtiques de tall de subministrament, entre d’altres, a les seves instal·lacions.

El centre comercial Diagonal Mar està certificat per BREEAM, una de les certificacions de sostenibilitat més prestigioses del món. Aquest reconeixement avala el compromís de Diagonal Mar amb la gestió ambiental responsable, incloent mesures per reduir el consum d’energia, estalviar aigua, minimitzar la producció de residus, promoure la mobilitat sostenible, entre altres factors.

Sonia Contreras, gerent de Diagonal Mar ha declarat: “A Diagonal Mar estem fermament compromesos amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient. L’aigua és un recurs vital que hem de protegir entre tots. Per això, aquest Dia Mundial de l’Aigua volíem anar més enllà d’una simple campanya i crear una experiència memorable que inspiri les persones a actuar”.

A més, i com a mostra del seu compromís amb el medi ambient, Diagonal Mar se sumarà a la iniciativa L’Hora del Planeta el pròxim 23 de març de 20:30 a 21:30 hores. Unint-se a aquest gest simbòlic que busca conscienciar la societat sobre la necessitat d’actuar davant el canvi climàtic, Diagonal Mar va més enllà i pretén fer una crida a l’acció perquè tots els ciutadans s’impliquin en la lluita contra el canvi climàtic i adoptin hàbits més sostenibles en el seu dia a dia.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis