Notas de prensa

Diagonal Mar rep el Premi Especial ” Centro comercial de Trayectoria Sobresaliente ” de l’ AECC

El comitè executiu de l'AECC ha atorgat aquest important guardó a Diagonal Mar - durant el XVIII Congrés Espanyol de Centres i Parcs Comercials - en el qual reconeix la seva excel·lent trajectòria

premio-especial-diagonal-mar

Barcelona, 16 de juny de 2022

Diagonal Mar, ha estat reconegut durant el XVIII Congrés Espanyol de Centres i Parcs Comercials amb el Premi especial “al Centro comercial de Trayectoria Sobresaliente.  Diagonal Mar, és propietat de la gestora global d’inversions immobiliàries DWS en nom d’un dels seus fons immobiliaris i es gestionat per CBRE.

Diagonal Mar va ser inaugurat el 2001, és el centre comercial de referència a Catalunya, compta amb més de 90.000 m2 de superfície total i més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis.

El guardó concedit a Diagonal Mar respon a la categoria “Premi especial atorgat pel Comitè executiu de l’AECC” i fa referència a la capacitat de transformació i adaptació del centre comercial, des de la seva inauguració i el seu constant reposicionament iniciat el 2018, amb la remodelació total de l’interior del centre, aportant lluminositat, nous i millorats espais, el seu compromís amb l’entorn i la seva constant evolució, que han convertit Diagonal Mar en una icona con de referència a Barcelona.

Després de ser coneixedors del premi rebut, Manuel Ibáñez, responsable immobiliari de DWS per a Espanya i Portugal, ha mostrat el seu agraïment: “Ens enorgulleix enormement veure reconegut l’esforç, treball i dedicació de totes les persones que formen part de Diagonal Mar. Tot va començar fa més de 20 anys quan Hines va decidir apostar per una zona que no era evident. Des d’aleshores, Diagonal Mar ha contribuït a l’enorme progrés i a la dinamització de la zona de la ciutat de Barcelona amb la qual comparteix nom.   En els darrers anys Diagonal Mar ha apostat amb decisió per la col·laboració amb el seu entorn (veïns, universitats, oficines i emprenedors entre d’altres), per la cura del medi ambient i per la inversió al centre per fer una visita més agradable als seus visitants.  Estem molt agraïts al Comitè Executiu de l’AECC per reconèixer aquestes fites i la transformació del centre”.

Diagonal Mar, s’ha consolidat com el centre comercial de referència de Barcelona, ja que manté fortament la seva aposta per la reactivació de l’economia local i la creació d’ocupació, atraient els operadors més destacats del Retail. Un fet que posa de manifest el seu valor diferencial, pel fet que Diagonal Mar ofereix als seus visitants les firmes més demandades, tant en l’àmbit nacional i internacional, com les ensenyes del grup Inditex, Kiabi, Media Markt, Primark, Decathlon, juntament amb les recents obertures de Guess, Kimod, Kiwoko, Pikolinos i reobertures de Tous, Oro Vivo i Fina García.

Sobre el Congrés Espanyol de Centres i Parcs Comercials

El Congrés Espanyol de Centres i Parcs Comercials, organitzat per l’Associació Espanyola de Centres i Parcs Comercials (AECC), celebrat a Sevilla, ha culminat la seva XVIII edició amb el lliurament dels tradicionals Premis AECC que reconeixen l’excel·lència en el treball que realitzen els diferents actors de la indústria.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis