Notas de prensa

Diagonal Mar presenta Sonia Contreras com a nova gerent

Més de 20 anys al sector Retail avalen la seva experiència

Barcelona, 16 de novembre de 2023

Diagonal Mar ha anunciat el nomenament de Sonia Contreras com a nova gerent del Centre Comercial.

Formada en Ciències Empresarials i Màster Executiu en Direcció de Màrqueting per EADA Business School, Sonia Contreras, va iniciar la seva trajectòria professional en empreses d’outsourcing per a diverses multinacionals i grans cadenes de distribució, arribant el 2014 a l’equip de Diagonal Mar de la mà d’una consultora líder al Regne Unit. El gener de 2017 s’incorpora a l’equip de CBRE com Specialty Leasing & Brand Events Manager, departament que va dirigir amb notables resultats. L’abril del 2021 en plena Covid-19, assumeix la responsabilitat de la negociació contractual i gestió patrimonial d’arrendataris com Deputy&Lease Manager, càrrec que ha vingut exercint fins ara.

Amb una visió integral de la gestió de l’actiu i havent liderat diverses àrees en els darrers anys, ha estat promocionada a la posició de gerent en reconeixement, tant a la seva contribució i experiència en l’àmbit de la gestió patrimonial, com al seu lideratge amb els equips i el profund coneixement de l’operativa del centre comercial.

Aquest nomenament subratlla el compromís de Diagonal Mar amb el desenvolupament de talent intern i la promoció de líders qualificats. Sonia Contreras assumeix aquest nou projecte “amb il·lusió, determinació i amb el ferm objectiu de mantenir i superar els estàndards d’excel·lència que caracteritzen Diagonal Mar.”

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis