Notas de prensa

Diagonal Mar presenta la 7ª edició #PelNostreMar en favor del Medi Ambient

Els 200 voluntaris que han assistit a la cita han recollit més d’una tona de residus a la Platja de la Mar Bella aquest matí

L'esdeveniment organitzat amb Yotuba Barcelona i Barcelona Forum District en col·laboració amb Plastiks i VanasDrive proposa connectar amb el mar a través d'activitats gratuïtes com el baptisme en busseig i el pàdel surf

Barcelona 15 de setembre de 2023

Diagonal Mar ha celebrat aquest matí la 7ª edició de #PelNostreMar, el certamen de caràcter anual de neteja del fons del mar que promou la consciència ambiental i la sostenibilitat en col·laboració amb entitats compromeses amb la protecció del nostre ecosistema marí en la qual 200 participants han recollit més d’1 tona de residus – principalment tovalloletes, burilles, llaunes, cadenes, ferros de gran grandària, pneumàtics…- en una hora.

L‘esdeveniment, sota el lema “Cuidant El nostre Tresor Submarí: Units pel Mar i el Medi Ambient”, ha estat organitzat per Diagonal Mar, Barcelona Forum District i Yotuba, els qui comparteixen la visió de preservar els nostres oceans i fomentar pràctiques responsables i es durà a terme el divendres, 15 de setembre a la Platja Mar Bella, Barcelona. En aquesta ocasió, Plastiks i VanasDrive s’han unit a aquesta noble causa, aportant la seva experiència i recursos per fer d’aquesta jornada un èxit encara més gran.

En un esforç conjunt amb empreses locals, Diagonal Mar liderarà aquesta missió dedicada a netejar i revitalitzar el mar. Aquesta activitat no només contribueix a la neteja marina, sinó que també simbolitza la unitat necessària per abordar els desafiaments ambientals que enfrontem en l’actualitat. Aquesta jornada de neteja del fons marí s’ha convertit en una iniciativa fonamental per a la conservació dels nostres mars i la promoció d’un entorn marí saludable.

A Diagonal Mar, estem compromesos amb la protecció del medi ambient i la promoció d’un estil de vida sostenible. La 7ª Jornada de Neteja del Fons Marí és una oportunitat perquè la comunitat s’uneixi en un esforç conjunt pel benestar dels nostres mars i la seva diversitat única”, ha declarat Nina Kavaliova, gerent de Diagonal Mar.

Tots els membres de la comunitat estan convidats a participar en aquesta jornada de neteja. Es proporcionaran eines i equip necessaris per dur a terme les activitats de neteja del fons marí. La jornada començarà a les 17h i conclourà a les 18h, seguida d’un petit esdeveniment d’agraïment i reconeixement a tots els participants.

Diagonal Mar ha disposat d’un enllaç directe perquè tot aquell que precisi més informació o vulgui confirmar la seva participació en la 7a Jornada de Neteja del Fons Marí #PorNuestroMar pugui fer-ho a través de https://www.diagonalmarcentre.es/ca/limpieza-de-playas-barcelona/

Diagonal Mar un ferm compromís amb el medi ambient #PorNuestroMar

El projecte posa en manifest el ferm compromís de Diagonal Mar amb el medi ambient i pretén crear consciència sobre la importància de contribuir a protegir la salut dels nostres mars i oceans i preservar l’ecosistema marí.

Objectius compartits en la iniciativa #PelNostreMar de Diagonal Mar, reconeguda el 2019 amb el premi Solal Marketing Awards com la millor campanya de RSC realitzada en centres comercials que promou la protecció i neteja del litoral de Barcelona.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis