Notas de prensa

Diagonal Mar presenta el Summer Festival 2023

El centre comercial Diagonal Mar proposa un estiu ple d'activitats

El Summer Festival´23 celebra la seva 8ª edició en un format totalment renovat del 7 al 16 de juliol amb concerts de PTAZETA i SOFIA ELLAR, cinema a l'aire lliure i activitats i espectacles per a tota la família

Barcelona 28 de juny de 2023

Diagonal Mar, un dels principals centres comercials de Barcelona gestionat per CBRE, ha anunciat el retorn de l’esperat esdeveniment anual: el Summer Festival. Enguany, el festival comptarà amb un cartell i propostes completament renovades, oferint una experiència inoblidable per a tots els visitants.

El Summer Festival de Diagonal Mar es durà a terme del 7 al 16 de juliol, i oferirà una àmplia varietat d’activitats per a tota la família. Amb una combinació única de música en viu, activitats infantils, podcasts i cinema a l’aire lliure, el festival es presenta com l’opció ideal per a gaudir de l’estiu i crear moments especials.

Una de les atraccions principals del festival seran els emocionants concerts en viu que es duran a terme en l’escenari principal. Diagonal Mar s’enorgulleix a presentar a dos destacats artistes de l’escena musical actual: PTAZETA, el 8 de juliol ales 20h30 i SOFIA ELLAR el 15 de juliol, també a les 20h30. Aquestes reconegudes artistes del panorama nacional delectaran al públic amb la seva energia i carisma, oferint actuacions úniques i plenes d’emoció.

A més a més de la música en viu, el Summer Festival oferirà una àmplia gamma d’activitats infantils per a entretenir als més petits. Els divendres són per a ells! El dia 7 tindrem una actuació de música infantil, amb versions de les cançons més representatives de pel·lícules com El Rei León, Frozen… El dia 14 hi haurà un xou de màgia que trasllada un missatge clar: la importància de cuidar el medi ambient. Els nens podran gaudir moments divertits i aprendre en un entorn segur i familiar.

Una altra proposta interessant del festival seran els podcasts en directe, presentats pel popular programa “Quieres ser mi amigo?”. Aquesta experiència única permetrà als assistents submergir-se en el món del podcasting i gaudir de xerrades i entrevistes fascinants amb convidats especials.

Per als amants del cinema, el Summer Festival oferirà una experiència única de cinema a l’aire lliure. Del 10 al 13 de juliol, durant quatre nits consecutives, els visitants podran gaudir de projeccions de pel·lícules clàssiques en una pantalla gegant. El programa de cinema inclourà les següents pel·lícules: el 10 de juliol ET, l’11 TOP GUN, el 12 de juliol JURASSIC PARK, i finalment, el dia 13, GREASE, totes elles projectades a les 21h.

Nina Kavaliaova, gerent de Diagonal Mar ha indicat: “Estem encantats de presentar el Summer Festival 2023, un esdeveniment que busca oferir una experiència renovada i plena de diversió per a tots els nostres visitants. Hem treballat àrduament per a portar un cartell excepcional amb artistes destacades com PTAZETA i SOFIA ELLAR, les qui estem segurs que captivaran al públic amb les seves actuacions en viu”.

El Summer Festival de Diagonal Mar és una oportunitat excepcional per a gaudir d’un estiu ple d’entreteniment, música en viu i activitats per a tota la família. Des del centre comercial conviden a tots els residents i visitants de Barcelona a unir-se a aquesta celebració plena de diversió i alegria de manera totalment gratuïta.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis