Notas de prensa

Diagonal Mar premia les iniciatives creatives a casa durant el confinament

El centre comercial fomenta l'entreteniment des de les llars i recompensa als veïns que des dels seus balcons animen a la comunitat

Barcelona, 17 d’abril de 2020

La situació actual està traient el costat més humà, solidari i amable de la societat. Molts són els que se sumen a les iniciatives de suport al personal sanitari i professionals que dia a dia segueixen amb les seves tasques per a poder oferir els serveis bàsics. També han sorgit associacions de voluntaris locals i col·lectius que ofereixen ajuda a aquells que més ho necessiten. Així mateix, la població dels diferents barris de Barcelona surt als seus balcons, no sols pel clàssic agraïment de les 20h als sanitaris, sinó també per a despertar el seu costat més creatiu i amenitzar els dies a casa. Per això, des de Diagonal Mar es busquen els balcons més artístics de la ciutat amb la campanya #BalconesCreativos.

El centre comercial vol estar al costat dels veïns de la ciutat i premiar les iniciatives creatives que els barcelonins duen a terme a les seves llars. Una campanya que durarà fins al dimecres 22 d’abril. Amb aquesta activació, es pretén impulsar i despertar l’esperit artístic dels barris i convidar a les comunitats a amenitzar aquests dies, a través de la música, el ball, la cançó o amb una original decoració. Per a participar, els usuaris han de realitzar i publicar un vídeo en els seus perfils d’Instagram esmentant el compte oficial de Diagonal Mar (@diagonalmar) i usant l’etiqueta #BalconesCreativos. Tots els materials rebuts s’exposaran com destacats en el perfil del centre comercial sent públics i visibles. Serà el departament de màrqueting de Diagonal Mar qui triï les tres propostes més singulars i, el dijous 23 d’abril, es donaran a conèixer a través del perfil de la xarxa social als guanyadors que seran premiats amb targetes regal de 250€ el primer premi, 200€ el segon i 150€ per al tercer. El centre es posarà en contacte amb els guanyadors pel lliurament d’aquests.

D’altra banda, s’ha posat en marxa la iniciativa #CartasConAlma, a través de la qual, s’anima als usuaris a enviar cartes de suport als pacients de l’Hospital de la Mar ingressats a l’Hotel Barcelona Princess. Per a això, s’ha habilitat la següent adreça de correu electrònic: cartas.diagonalmar@gmail.com. Així mateix, s’han habilitat les xarxes socials del centre per a informar sobre les activitats comunitàries que es duen a terme a la ciutat de Barcelona, especialment, en el districte de Sant Martí. A més, es comparteixen missatges de suport i solidaritat pels veïns del barri, els professionals sanitaris, treballadors de l’hipermercat Alcampo, així com personal de seguretat, de neteja i manteniment. En aquesta línia, Diagonal Mar també cedeix les places de pàrquing familiars als col·lectius que estan treballant durant aquests dies, com a mostra d’agraïment i tracte preferencial.

Per als més petits, el centre comercial posa en marxa diferents accions amb el projecte ‘Un Mar de Jocs A casa’, traslladant l’espai infantil de les seves instal·lacions a les plataformes digitals. Així doncs, es proposen concursos de dibuixos, eco-tallers i altres activitats que s’aniran comunicant mitjançant els seus canals socials. Diagonal Mar continua sent el punt de trobada i entreteniment mediterrani de Barcelona. Ara més que mai continua estant al costat dels seus clients gràcies a les noves tecnologies, eines virtuals i a través dels seus perfils socials, formant part del dia a dia dels veïns de la ciutat i estimulant el costat més divertit de les seves rutines.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a la moda, la restauració, l’oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Més informació: www.diagonalmarcentre.com

Contacte de premsa:

Edelman Barcelona

Tel.: +34 93 488 12 90

diagonalmar@edelman.com

 

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis