Notas de prensa

Diagonal Mar, plató de les carreres de Drons

El centre comercial serà l’escenari del programa “Drone Riders” sobre aquests aparells voladors

Barcelona, 12 de desembre de 2016

Les carreres de Drons arriben per primera vegada a la capital catalana amb un torneig disputat a les instal·lacions del centre comercial Diagonal Mar, al nou programa Drone Ridersque s’emetrà el proper diumenge 18 de desembre a las 18.00h a BTV. El centre comercial va acollir la segona prova de la temporada amb els participants al comandament de la competició, on van haver de superar totes les proves i rondes classificatòries per arribar al gran premi final.

Entre 30 i 50 aparells voladors es van enfrontar en diferents localitzacions del centre comercial Diagonal Mar, i els aspirants varen oferir els seus millors trucs i avançaments igual d’impactants que els que avui ofereixen MotoGP o Fórmula 1.

Aquest nou format de competició inèdit al nostre país, però que està causant un autèntic furor als Estats Units, s’estableix a Catalunya de la mà del programa “Drone Riders”, emès per la cadena televisiva BTV i produït per Mediapro. A més, es podrà seguir a través de la pàgina web www.btv.cat i a Twitter, Facebook i Youtube amb la compte oficial @DroneRiders.

 

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

 

Per a qualsevol informació addicional, poden contactar amb:
María Luis
Dpt. de Comunicació i Premsa
Diagonal Mar Centre Comercial
T+ 34 931 634 882 – 616 88 76 19
diagonalmar@tryptic.net

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis