Notas de prensa

Diagonal Mar obre dues noves botigues en la nova normalitat reactivant el comerç de Barcelona

La marca de moda Benetton i l'especialista en descans Sleep8 confien en el centre comercial per a obrir dos nous espais a la ciutat en el context actual

Barcelona, 30 de juny 2020

El centre comercial Diagonal Mar, un dels més icònics de Barcelona, inaugura dos nous establiments situats a la planta carrer i a la planta baixa. Un fet rellevant davant la situació d’incertesa económica actual, en la que no és comú obrir nous negocis. Així doncs, l’espai comercial es posiciona com un agent de referència i amb capacitat de reforçar el teixit comercial de la ciutat catalana, sumant més de 200 operadors que confien en el centre.

El centre comercial ofereix als seus clients una variada oferta de moda, oci i restauració, i per això, dóna la benvinguda a dos nous operadors. Es tracta de la marca de moda Benetton i la botiga Sleep8, especialistes en descans. Tots dos negocis confien en Diagonal Mar com l’espai idoni per a les seves obertures, ja que, es caracteritza per estar sempre a l’avantguarda del sector retail.

L’espai de moda Benetton, situada a la planta carrer i que compta amb una superfície de 480 m², posa a la disposició dels clients un ampli ventall de moda d’origen italià, per a dones, homes i nens. El Store Manager de la marca afirma que “estem molt contents de formar part d’aquest gran centre comercial de Barcelona. Els clients que ens han visitat en aquests primers dies estan encantats de trobar Benetton a Diagonal Mar i els ha agradat molt el nou concepte de la marca i, sobretot, que tingui totes les línies de producte per a nen, dona i home”. Així mateix, recalquen que “és un veritable plaer per a nosaltres estar en un dels centres comercials més emblemàtics de Barcelona”. Destaquen que és una de les obertures més importants a la ciutat, donat el calibre comercial de Diagonal Mar.

Respecte a Sleep8 és un concepte creat per a millorar la qualitat del descans i que ofereix experiències úniques als seus clients permetent conèixer els seus hàbits son. A més, es tracta de la primera botiga del grup internacional que obre a Espanya. Se situa en la planta baixa del centre comercial i compta amb una superfície de 240 m². La marca proporciona tot el necessari pel descansar dels seus clients, des de gadgets fins als sistemes de descans més innovadors, que estan certificats amb els més alts estàndards de qualitat i enfocats a ajudar en trastorns de somni o problemes en esquena i cervicals. La CEO de Sleep8 a Espanya afirma que “busquem ajudar a millorar la salut dels nostres clients enfocats en els seus hàbits de somni utilitzant tecnologies innovadores que els ajudin a viure millor, el nostre lema és dorm bé per a viure millor”. Cal destacar que la companyia compta amb més de 2.000 botigues en tot el món i la seva aposta per a entrar en el mercat espanyol és Diagonal Mar, un dels centres comercials més populars de Barcelona.

 

Diagonal Mar és un dels centres comercials més grans de Catalunya i per això continua creixent per a oferir una gran varietat d’establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis als seus visitants. Així mateix, continua treballant per a oferir als visitants una millor i més diversa experiència de compra, garantint la seguretat i respectant les mesures preventives recomanades per les autoritats sanitàries. La situació actual és una oportunitat per a unir forces i adaptar-se a un nou escenari per a reactivar el comerç a la ciutat.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

 

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a la moda, la restauració, l’oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per a adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Més informació: www.diagonalmarcentre.com

Contacte de premsa:

Edelman Barcelona

Tel.: +34 93 488 12 90

diagonalmar@edelman.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis