Notas de prensa

Diagonal Mar lidera l’atracció de nous operadors de restauració a Espanya

Barcelona, 09 de Abril de 2018

Diagonal Mar reafirma el seu lideratge en l’àmbit de la restauració i continua sumant nous operadors a la seva oferta. El centre comercial ha incorporat a la seva oferta comercial la popular cadena d’hamburgueseries Five Guys, que compta amb 1.300 establiments a tot el món.

La que diuen que és l’hamburgueseria preferida de l’expresident dels Estats Units, Barack Obama, importarà la seva exitosa fórmula a Diagonal Mar. L’establiment, que s’inaugurarà al setembre de 2018, comptarà amb un espai de 300 metres quadrats distribuïts en una planta i disposarà de 45 metres quadrats de terrassa. El local estarà situat a la tercera planta del centre comercial, concretament a la Terrassa del Mar, un espai exterior d’oci i restauració inspirat en el Mediterrani.

Diagonal Mar s’ha convertit en l’escenari escollit per moltes marques que aterren per primera vegada a Espanya. Recentment, el centre comercial ha inaugurat el primer restaurant Vapiano al territori nacional, un concepte innovador en el sector de l’hostaleria que combina la gastronomia i la personalització del producte, en un ambient relaxat i cosmopolita. A més, a principis de març, la cadena de restauració Salad Box, que compta amb establiments a 65 localitats del món, va obrir el seu primer restaurant a Espanya, a Diagonal Mar. Els dos aterratges es sumen a les obertures de KFC, Abbassïd i El Perro.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis