Notas de prensa

Diagonal Mar ha administrat més de 500 vacunes al punt de vacunació contra la COVID-19

La vacuna contra la covid-19 s'ha administrat sense cita prèvia els dissabtes d'octubre al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona als majors de 12 anys

Més de 500 persones han utilitzat el servei de vacunació a Diagonal Mar, que s'emmarca en l'estratègia de vacunació comunitària per arribar al major nombre possible de persones

campaña vacunación diagonal mar

Barcelona, 3 de novembre 2021

Diagonal Mar ha dispuesto un punto de vacunación contra la Covid-19, los sábados del mes de octubre para los mayores de 12 años y sin cita previa. Este nuevo punto de vacunación en la ciudad de Barcelona ha permitido que más de 500 personas se hayan podido vacunar de la primera dosis contra la Covid-19 de manera fácil y cómoda, en uno de los lugares más visitados de la ciudad Condal.

Diagonal Mar ha habilitat un punt de vacunació contra la Covid-19, els dissabtes del mes d’octubre per als majors de 12 anys i sense cita prèvia. Aquest nou punt de vacunació a la ciutat de Barcelona ha permès que més de 500 persones s’hagin pogut vacunar de la primera dosi contra la Covid-19 d’una manera fàcil i còmoda, en un dels indrets més visitats de Barcelona.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’estratègia de vacunació amb l’objectiu d’arribar al major nombre de persones, apropant la vacuna a la població i millorant l’accessibilitat al procés d’immunització contra el coronavirus i el ferm compromís  de Diagonal Mar amb la seguretat, la salut i la ciutadania.

Diagonal Mar ha posat a disposició de les autoritats sanitàries tota la logística necessària perquè es pugui dur a terme de manera còmoda i segura, preservant la privacitat i de fàcil accés des de l’Avinguda Diagonal i des de l’aparcament de Diagonal Mar, que ofereix més de 4.800 places gratuïtes.

Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina de desigualtats en vacunació, formada pel Consorci Sanitari de Barcelona (CSB), l’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut i l’Agència de Salut Pública de Barcelona per avançar en accions territorials destinades a augmentar la cobertura de vacunació i reduir les desigualtats entre els barris de la ciutat,  que compta amb l’ajuda de centres comercials de Barcelona, com Diagonal Mar.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores que permetrà poder dur a terme la vacunació de manera còmoda. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector, absolutament compromès amb la societat i el medi ambient.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis