Notas de prensa

Diagonal Mar es desmarca amb Futbol Emotion

L'empresa aragonesa especialitzada en material futbolístic desembarca al centre comercial de referència de Barcelona amb un nou establiment, de més de 400 m2, amb promocions i regals exclusius per als seus primers clients


Barcelona, 29 de desembre de 2022

Diagonal Mar, propietat de la gestora global d’inversions immobiliàries DWS i gestionat per CBRE – primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris-, finalitza l’any sumant una nova incorporació a la seva àmplia oferta comercial amb l’obertura de Futbol Emotion, l’empresa aragonesa especialitzada en botigues de futbol immersives que ofereixen experiències als seus clients.

Amb una inversió de 450.000 € el nou establiment de Futbol Emotion de 418 m2, que obre les seves portes el 30 de desembre al Centre Comercial Diagonal Mar i que comptarà amb 9 empleats, consolida la seva presència al sector amb 23 establiments, 21 al territori nacional, dels quals 4 estan ubicats  a Catalunya,  i altres 2 a Portugal.

L’establiment de Futbol Emotion a Diagonal Mar oferirà samarretes d’equips locals, nacionals i internacionals, guants de porter, moda esportiva i lifestyle, juntament amb accessoris d’entrenament, i exclusius racons incorporats en el seu nou concepte de botiga, dedicats a fer les delícies de qualsevol aficionat al futbol: selfie spot d’Instagram,  zona de personalitzacions de qualsevol producte, àrea futbolera, especialització per a cada tipus de jugador/porter…

Per tal de celebrar amb tots els clients de Diagonal Mar, Futbol Emotion ha preparat diverses promocions, ofertes i regals per als seus primers clients:

 • Els 5 primers en arribar podran triar el producte que vulguin de la botiga.
 • Els 50 primers que visitin el nou establiment vestits de porter (equipació completa) seran premiats amb uns guants de porter SP gratis.
 • Els 50 primers que accedeixin a la botiga vestits de jugador de futbol, amb l’equipació completa, seran obsequiats amb una pilota.
 • Totes les compres superiors a 75€ rebran un regal seguro.
 •  

  Carlos Sánchez Broto CEO de Futbol Emotion ha declarat sobre la seva última obertura:És un veritable orgull seguir ampliant la nostra presència a Barcelona, una ciutat estratègica i amb un gran mercat futboler. Obrir una tercera botiga i fer-ho en un espai de lleure tan rellevant per a la ciutat com és Diagonal Mar suposa un gran pas per consolidar-nos com a líders en la venda especialista en material de futbol a la ciutat comtal.”

  La gerent de Diagonal Mar, Nina Kavaliola, ha afegit: “Futbol Emotion és una empresa i marca referent del sector centrada en el valor diferencial, que ha sabut desxifrar els secrets d’un esport tan famós i multitudinari com és el futbol i convertir-lo en quelcom accessible i tangible. Estem molt contents de comptar amb la presència de Futbol Emotion a Diagonal Mar, i estem segurs que els nostres visitants i clients apreciaran tant com nosaltres la seva nova incorporació al nostre centre Comercial.”

  Les recents obertures de Megacalzado, Snipes, Primor i Pepco, juntament amb les reobertues i fortes apostes de marques amb presència i reconeixement internacional com la primera Digital Store de Lefties, Decathlon i Tous, entre d’altres, consoliden Diagonal Mar com el centre comercial de referència de la ciutat de Barcelona.

   

  Sobre Fútbol Emotion 

  Fútbol Emotion (anteriorment coneguda com a Soloporteros) és una empresa aragonesa nascuda l’any 2001 especialitzada en la venda de material de futbol. Amb 23 botigues físiques a Espanya i Portugal i un ecommerce que envia arreu del món. Compten, a més a més, amb milions de seguidors a les xarxes socials (més de 1.4 milions de subscriptors únicament al seu canal de Youtube), aportant valor més enllà de la venda. L’empresa va inaugurar just fa un any la seva nova nau el Polígono Plaza: un edifici construït a mida i  que compta amb més de 6.000 metres quadrats de magatzem, i 2.000 metres quadrats d’oficines amb estudis de gravació i fotografia propis, i un gran open space com a part del concepte de treball de la companyia. Un referent en la digitalització de l’ empresa aragonesa.

  Contacte premsa

  Tryptic Comunicació
  diagonalmar@tryptic.net

  Xavier Rieiro
  María Luis