Notas de prensa

Diagonal Mar es consolida com a referent després d’invertir 29 milions i sumar 22 nous operadors

El centre comercial estrena reforma amb 7.500m2 més de retail, quinze operadors de moda i set restaurants nous.

La inversió per part dels nous operadors de retail ascendeix a 12 milions d'euros.

La inversió total en el projecte de remodelació es completarà en 2019 amb la reforma de la façana i aconseguirà els 34 milions d'euros.

Barcelona, 22 de novembre de 2018.

Diagonal Mar inaugura el seu nou espai després d’invertir 29 milions d’euros en un projecte integral de reforma. El centre comercial propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per la consultora immobiliària CBRE, estrena remodelació amb més i majors establiments, una nova zona de retail de 7.500 metres quadrats, un disseny actualitzat i una major oferta de restauració.

“Avui celebrem l’èxit d’un procés que iniciem en 2017, per modernitzar el centre i adaptar-ho a les noves tendències del sector i necessitats dels nostres clients”, explica Isabel Bofill, gerent de Diagonal Mar. La reforma integral que ha dut a terme Diagonal Mar ha permès la conversió de la tercera planta del centre comercial, abans ocupada per sales de cinema, bolera i restaurants. En aquesta nova zona, s’han inaugurat quinze establiments nous de retail i set restaurants.

“L’ambiciós projecte de reforma ha consolidat el centre com un referent i un enclavament atractiu per als operadors del sector, en el qual és imprescindible un pla d’inversió contínua per protegir i incrementar el valor dels actius”, ha comentat Manuel Ibáñez, responsable d’inversions de DWS per a Espanya i Portugal.

Entre els nous operadors es troben marques com Terranova, que obrirà la seva primera tenda en un centre comercial a Espanya, Springfield, JD Sports, Docker’s, Flying Tiger, Tezenis, Courir, Llongueras, José Luís Joieries o Vioko. En els últims mesos, durant el procés de remodelació, Diagonal Mar va acollir l’arribada de nous i rellevants operadors, com Adidas, Five Guys, Women’ Secret, Cala Rossita o Vapiano, aquest últim per primera vegada a Espanya.

“El sector de centres comercials a Espanya gaudeix de bona salut, però s’enfronta a importants reptes com la transformació tecnològica”, explica Enrique Martínez Laguna, Vicepresident CBRE Espanya. “El proper desafiament pel retail consistirà a liderar tota aquesta revolució tecnològica; ja que solament des d’una posició de compromís total amb la innovació i la tecnologia aconseguirà el sector mantenir el seu atractiu per als inversors”, ha afegit.

Així mateix, el procés de remodelació ha inclòs una important millora en sostenibilitat, substituyendo el 100% de la il·luminació de tot l’edifici. El centre ha instal·lat 8.000 punts d’il·luminació led, la qual cosa suposarà un estalvi anual superior a 500.000kWh.

L’estrena de la reforma de Diagonal Mar culminarà amb la celebració d’una festa, oberta a tota la ciutat de Barcelona, inspirada en el mar i la cultura mediterrània d’acord amb el nou posicionament del centre comercial. L’esdeveniment, que tindrà lloc avui en la rotonda de Diagonal Mar a partir de les 18.30h, comptarà amb la presència de Montserrat Vilalta, Directora General de Comerç del departament d’empresa i Coneixement de la Generalitat, així com les personalitats més distingides del sector.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis