Notas de prensa

Diagonal Mar celebra l’esdeveniment FIFA 23 CUP by Diagonal Mar

El centre comercial ha celebrat aquesta darrera setmana un esdeveniment sense precedents a la capital comtal per als amants del Gaming i el futbol, amb un torneig que ha combinar la competició online i presencial i ha comptat amb l'assistència de Xoan Ramos, expert en el domini dels comandaments

Barcelona, 13 de març de 2023

Diagonal Mar, gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris ha acollit aquesta setmana un esdeveniment sense precedents a la ciutat perquè els amants de FIFA puguin demostrar la seva tècnica i domini dels comandaments, en una competició única i excepcional, al centre comercial de referència de Barcelona, combinant la competició online i la presencial.

L’esdeveniment, obert a inscripcions des de l’1 al 5 de març, ha permè als participants competir entre els dies 6 i 11 de març per a emportar-se el triomf i algun dels premis exclusius que el centre comercial ha preparat especialment per al torneig, entre els quals destaquen;  targetes regal valorades entre 40 € i 250 €, en funció de l’assoliment aconseguit, i fins a una Play Station 5 per al guanyador absolut del certamen.

El torneig va comptar amb dues dinàmiques de joc: La COPA ONLINE i l’ARENA PRESENCIAL de Diagonal Mar:

 • La COPA ONLINE es jugà a través de Play Station 4 els dies 6 i 7 de març, on els 8 millors jugadors resultants del torneig competiran per la victòria de manera presencial a la “Arena de Diagonal Mar” el dissabte 11 de març.
 • L’ARENA PRESENCIAL es va dur a terme a Diagonal Mar des del dia 8 fins al 10 de març de 15 a 21 h i el dissabte 11 de març de 10 a 14 hores i de 15 a 21 hores. Per participar i competir per increïbles premis diaris i una Play Station 5 per al guanyador del Rànquing general, només era necessari comptar amb l’App Diagonal Mar.

 • La gran final es va dur a terme el dissabte 11 de març, on Xoan Ramos, un hàbil i reconegut expert en el domini dels Comandaments, va amenitzar i comentar la cita. Per a més informació sobre l’esdeveniment, el centre comercial ha habilitat una pàgina web exclusiva del torneig:  https://www.diagonalmarcentre.es/fifa-23-cup/.

  Nina Kavaliova, gerent de Diagonal Mar ha declarat;  “Ens apassiona realitzar esdeveniments que permetin gaudir d’una experiència única a Diagonal Mar, fruit d’aquest anhel, va sorgir el Torneig FIFA 23 CUP by Diagonal Mar, que a més de ser una trobada única a la ciutat, ens dona la possibilitat d’agrair als nostres visitants i clients per la seva confiança i fidelitat amb accions exclusives i extraordinaris premis.”

  Diagonal Mar consolida el seu lideratge a la ciutat de Barcelona com el centre comercial de referència on els joves troben tot allò que precisen, des de moda amb les recents incorporacions de Snipes, Futbol Emotion i New Yorker, gastronomia amb Spartan i Brasayleña entre d’altres, a més d’opcions d’oci amb esdeveniments inèdits i modernes sales de Cinema.

  Contacte premsa

  Tryptic Comunicació
  diagonalmar@tryptic.net

  Xavier Rieiro
  María Luis