Notas de prensa

Diagonal Mar acull una campanya de donació de Sang en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits

El dijous 16 de juny, el centre comercial durà a terme una campanya de donació de sang enfront de la rotonda central.

campana-donacion-sangre-diagonal-mar

Barcelona, 13 de juny del 2022

Amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang, el centre comercial Diagonal Mar en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits acollirà una campanya de donació de sang, i disposarà d’un espai exclusiu enfront de la rotonda central on s’efectuaran les donacions el dijous 16 de juny de 10h a 14h i de 17h a 21h.

Cada any, el 14 de juny se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang amb la finalitat de conscienciar a la societat sobre la necessitat de disposar de sang i productes sanguinis segurs per a transfusions, i sobre la important contribució que realitzen els donants de sang voluntaris als sistemes nacionals de salut; ja que la sang i els productes sanguinis segurs, així com la seva transfusió, són un element fonamental que cada dia salva milions de vides i contribueix a la millora de salut i qualitat de vida de molts pacients.

A Catalunya, les reserves de sang estan per sota dels nivells habituals, les transfusions s’han incrementat en un 10% i es calcula que són necessàries 1.100 donacions diàries per a poder fer front a les prop de 200 persones que requereixen sang cada dia. Diagonal Mar, posa a la disposició dels visitants del centre comercial i totes aquelles persones que puguin estar interessades un espai en el qual poder contribuir amb la causa.

Per a poder donar sang és necessari reservar cita prèvia a través de la Web donarsang.gencat.cat/diagonalmar

Generalment totes les persones amb bon estat de salut poden donar sang sempre que compleixin uns requisits bàsics; edat compresa entre 18 i 70 anys, pesar més de 50kg i en el cas de les dones, no estar embarassada.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis