Notas de prensa

Diagonal Mar anuncia l’arribada de Pandora

Pandora expandeix la seva presència a Catalunya amb l'obertura del seu 13è establiment a la comunitat i frega el centenar a Espanya

Apertura de Pandora en Diagonal Mar

Barcelona 21 de novembre de 2023

El Centre Comercial Diagonal Mar, una de les destinacions de compres més emblemàtiques de Barcelona, s’enorgulleix d’anunciar l’obertura d’una botiga Pandora a les seves instal·lacions. La incorporació del nou establiment de Pandora al centre comercial porta amb si una col·lecció única de peces de joieria que delectarà els visitants amb exemplars de gran bellesa i elegància.

La nova botiga Pandora presenta l’innovador concepte d’EVOKE 2.0 de disseny totalment actualitzat en una superfície de 61.06 m2 i disposa d’un equip de 5 empleats que s’uniran a la família Pandora a Barcelona.  L’arribada de Pandora a Diagonal Mar amplia l’oferta en joieria i complements del centre comercial i ofereix als seus visitants una experiència de compra d’alt nivell.

Amb 95 botigues arreu del país, incloent-hi 13 a Catalunya, Pandora és una marca internacionalment reconeguda pel seu compromís de permetre a les dones de tot el món dissenyar i crear joies úniques i personals. Cada peça de joieria Pandora s’elabora de forma artesanal en plata de primera llei i s’embelleix amb gemmes precioses, cuidant cada detall.

El departament d’expansió de Pandora ha declarat sobre la seva incorporació al centre comercial: “Estem encantats d’inaugurar la nostra nova botiga al Centre Comercial Diagonal Mar. Pandora s’ha dedicat a empoderar les dones a través de la creació de joies personalitzades i úniques. Aquesta obertura en un lloc tan icònic a Barcelona ens permetrà acostar la nostra àmplia gamma de joies d’alta qualitat a una audiència encara més àmplia.

Sonia Contreras, Gerent de Diagonal Mar ha afegit: “El nostre compromís és oferir als visitants una experiència de compres excepcional. L’arribada de Pandora representa un emocionant avanç en aquesta direcció, i estem molt feliços de donar la benvinguda a aquesta icònica marca en el nostre espai.  Amb l’arribada de Pandora els nostres visitants tindran l’oportunitat de descobrir peces de joieria d’alta qualitat en un entorn únic.”

Amb aquesta nova incorporació Diagonal Mar demostra el seu compromís per oferir una experiència de compra inigualable al centre comercial de referència de la ciutat, en el qual prestigioses marques del panorama nacional i internacional han obert nous punts de venda, com la recent inaugurada botiga de Primark o l’obertura de l’últim restaurant Goiko, en un entorn on gaudir d’una jornada de compres i entreteniment al costat del mar.

 

Sobre Pandora

Pandora és coneguda nivell mundial per elaborar peces de joieria que combinant-les entre si permeti a les dones de tot el món dissenyar i crear joies úniques i personals. Cadascuna de les joies Pandora s’elabora de forma artesanal en plata de primera llei i gemmes cuidant al màxim cada detall. Crea una polsera amb xarms que simbolitzin els teus moments més especials, o dissenya els pendents o anells que més s’adaptin al teu estil personal.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis