Notas de prensa

Diagonal Mar amplia la seva oferta comercial amb la incorporació de Megacalzado

L'empresa, líder en calçat multimarca per a tota la família, consolida la seva presència a la ciutat de Barcelona amb un nou establiment de més 500 m2 al centre comercial de referència de la ciutat

Barcelona, 16 de desembre de 2022

Diagonal Mar, gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris ha estat elegit per Megacalzado per realitzar l’última obertura de l’any 2022. L’empresa, líder en calçat multimarca per a tota la família, sota sistema autoservei, ha escollit el centre comercial de referència de Barcelona per instal·lar un nou establiment de 504 m2 ubicat a la rotonda central de la primera planta per commemorar el seu 25è aniversari.

Megacalzado consolida la seva presència a la ciutat de Barcelona, i suma 37 establiments al territori nacional. L’establiment, que ha comptat amb una inversió de 420.000 €, donarà ocupació a 6 treballadors i permetrà al visitant descobrir les últimes novetats de les principals marques i firmes de calçat per a tota la família com adidas, New Balance, Hunter, Nike, Converse, UGG, Biomecanics, Mustang, Xti, Clarks, Chiruca, Fluchos  i Garvalin, entre d’altres.

El representant de Megacalzado ha declarat sobre la seva nova incorporació al Centre Comercial: Estem molt contents de formar part de l’equip de Megacalzado al Centre Comercial Diagonal Mar. Esperem que els clients se sentin igual d’entusiasmats que nosaltres amb l’obertura”.

Per la seva banda, Nina Kavaliova, gerent de Diagonal Mar ha afegit: “A Diagonal Mar treballem per oferir als nostres clients la millor d’oferta comercial de la ciutat. Ens enorgulleix que Megacalzado dipositi la seva confiança en nosaltres i esculli el nostre centre comercial per inaugurar un nou establiment en un any tan important per a ells, com és el seu 25è aniversari”.

Diagonal Mar consolida el seu lideratge a la ciutat comtal. Las millors marques de cada sector a nivell nacional i internacional escullen Diagonal Mar per ubicar les seves botigues, com mostren les recents obertures de Primor, Snipes, la Digital Store de Lefties y Pepco.

 

Sobre Megacalzado:

Megacalzado va obrir la seva primera botiga a Pamplona  el 1997 amb un concepte de sabateria novedós, d’autoservei, sent aquesta la clau de l’èxit de l’empresa.

Durant aquests anys, hem anat creixent conforme als nostres valors familiars, millorant i automatitzant els processos logístics, utilitzant noves tecnologies per facilitar les compres online… Megacalzado té consolidades més de 35 botigues i més de 2.000 punts de recollida en comandes Online, per al qual comptem amb un servei d’enviaments de comandes a tot Europa.

Actualment, Megacalzado és considerada una empresa líder en  considerada una empresa líder en calçat multimarca per a tota la família que es completa amb accessoris com bosses, motxilles…

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis