Notas de prensa

Diagonal Mar amplia la seva oferta comercial amb 4 nous locals

El centre comercial de referència de Barcelona ha incorporat durant el mes de juliol les següents marques: Köroshi, Wild Sabine, Citees i Regal Nails

Barcelona 3 d’agost de 2023

Diagonal Mar, l’icònic centre comercial de Barcelona, s’enorgulleix a donar la benvinguda a algunes de les marques més exclusives i reconegudes a nivell internacional que amb les seves noves obertures i canvis estratègics ha elevat l’oferta comercial del Mall.

Així, des de fa uns dies, els visitants de Diagonal Mar poden gaudir d’una proposta renovada i ampliada i d’una experiència de compra única i emocionant gràcies a les incorporacions de:

Koröshi, – Koröshi Hellöw: “Yellow is the new black”

Koröshi, la prestigiosa marca de moda presenta el seu nou concepte, “Koröshi Hellöw”, una aposta innovadora que combina l’estil distintiu de la marca amb un enfocament fresc i nou. Amb una superfície de 255 m² i una inversió de 350.000 €, aquesta nova botiga amplia l’atractiu de Diagonal Mar i se suma a la cartera de 10 botigues ja presents a Catalunya i 42 en tota Espanya. Des del departament d’expansió de la marca han indicat; “Estem molt orgullosos de situar el nostre últim establiment en el centre comercial de referència de la ciutat i contribuir amb la generació de 10 nous llocs de treball.”

Regal Nails: Experts en cura d’ungles

La cadena suma el seu tercer local a Catalunya amb la recent inauguració a la planta 1 de Diagonal Mar. L’espai de 60m2 de Regal Nails, que ha comptat amb una inversió de 160.000 €, ofereix assessorament i serveis de manicura de primera qualitat per part dels 4 professionals que freqüenten el local.

Wild Sabine: Pop Up de moda femenina

Una altra recent incorporació a l’oferta comercial de Diagonal Mar és Wild Sabine, una pop-up de moda femenina que se situa en la planta 2 i compta amb 32,5 m². Amb una cuidada selecció de peces de moda, Wild Sabine aporta un toc especial a l’experiència de compra a Diagonal Mar.

Belros: Reforçant la seva presència

Belros, la reconeguda marca de dolços i llaminadures, reforça la seva presència en el centre comercial amb un canvi d’ubicació i imatge. El local de la planta 1 ha donat pas a la seva nova flagship en la planta 2, amb accés d’Avinguda Diagonal de 110 m². ¡Un concepte renovat amb molt més color i art! A més, Belros continuarà operant el seu local existent en la planta 3 de 76 m².

Citees: Disseny creatiu de samarretes

Citees, la reconeguda botiga de samarretes amb dissenys originals de Pampling i Wituka, se suma a la nostra varietat d’opcions per als qui busquen la diferència.

 

Després de totes les incorporacions, la gerent de Diagonal Mar, Nina Kavaliova ha assenyalat: “Estem entusiasmats per l’arribada d’aquestes marques tan diferencials que aporten una oferta única i afegeixen valor al nostre mix comercial. Estem segurs que tant els residents locals com els turistes trobaran a Diagonal Mar un lloc de referència en el qual gaudir d’un temps de compres, gastronomia i cura personal”.

Com a líder en el sector, Diagonal Mar s’ha caracteritzat pel seu compromís a oferir una àmplia varietat d’opcions per a tots els gustos i necessitats. Amb aquestes recents incorporacions, el centre comercial reforça la seva posició com el destí preferit per a aquells que busquen l’últim en tendències de moda i benestar.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis