Notas de prensa

Diagonal Mar acull la nova Concept Store de Snipes amb les últimes tendències en moda urbana i esportiva

El líder europeu de moda streetwear inspirada en el hip-hop i la dansa urbana ha inaugurat un nou establiment al centre comercial, amb un disseny urbà, actual i renovat, amb tota mena de comoditats per als seus clients

Snipes - Diagonal Mar
Barcelona, 30 de novembre de 2022

Diagonal Mar, gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris dona la benvinguda a Snipes, la marca líder de moda esportiva inspirada en el hip-hop, l’streetball, el ball i els esports d’acció, que ha obert les portes d’un nou punt de venda al centre comercial.

El nou establiment de Snipes ubicat a la planta Alta de Diagonal Mar, va obrir les portes el 25 de novembre i compta amb una plantilla de 20 empleats que assessorarà els clients a través dels seus 584 m2 de local on podran trobar una col·lecció pròpia de moda urbana i sabatilles d’esport d’última generació  juntament amb els looks clàssics i intemporals de marques com Adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok i Vans.

El líder europeu en moda streetwear ha escollit Diagonal Mar per presentar la seva nova Concept Store amb un estil totalment renovat i un disseny actual, d’espais  amplis i sostres de doble alçada – de 10m-, a més el nou establiment integra tota mena de comoditats com  carregador, connexió USB que permetran als clients gaudir d’ una experiència de compra única i exclusiva.

Amb més de 600 punts de venda distribuïts principalment per Europa i els Estats Units, Snipes, la marca líder en “comfy streetwear” per a home, dona i nens, assoleix amb aquesta nova obertura a Diagonal Mar els 43 establiments ubicats al territori espanyol, dels quals 10 estan situats a Catalunya.

Des de Snipes han indicat després de la nova obertura: “Als Guidelines del nostre procés d’expansió teníem prevista la incorporació d’un nou establiment a Barcelona i més concretament a Diagonal Mar, un centre comercial estratègic per a SNIPES per la seva naturalesa, mix comercial i perfil d’usuaris i clients. Estem segurs que les nostres col·leccions seduiran tota la família”.

Per la seva banda, Nina Kavaliova, gerent de Diagonal Mar ha afegit: “Snipes, amb la seva moda fresca, confortable i esportiva, contribueix a ampliar l’oferta comercial dirigida a un públic urbà, pel qui prima la qualitat i la comoditat i que entén que les noves tendències venen definides per la fusió d’estils i marques, com les que és possible trobar a les diverses col·leccions disponibles al nou establiment de Diagonal Mar.

Amb aquesta nova incorporació Diagonal Mar reafirma el seu lideratge a la ciutat comtal. Les millors marques de cada sector en l’àmbit nacional i internacional escullen Diagonal Mar per ubicar les seves botigues, com mostren les recents obertures de Primor, la Digital Store de Lefties i Pepco.

Sobre SNIPES:

Inspirada en el hip-hop, l’streetball, el ball i els esports d’acció, l’obertura de la primera botiga SNIPES el 1998 va establir les bases d’un moviment que ara connecta joves d’arreu del món. Seguint el principi de l’outfitter, la botiga online de SNIPES i els més de 600 punts de venda de SNIPES a Europa i Estats Units ofereixen peces d’urbanes i sabatilles d’esport d’última generació juntament amb els looks clàssics i intemporals de marques com Asens, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok i Vans.

El que realment distingeix la nostra gamma són les nostres pròpies col·leccions SNIPES i les exitoses col·laboracions amb altres marques de streetwear, a més de models de sabatilles exclusives. A més, SNIPES s’ha mantingut fidel a les seves profundes arrels en la comunitat global de la cultura urbana, col·laborant estretament amb figures clau de l’escena i donant suport a atletes i artistes creatius de gran talent.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis