Notas de prensa

Diagonal Mar acull la firma del nou àlbum de La Oreja de Van Gogh

oreja-van-gogh-diagonal-mar

Barcelona, 07 de novembre de 2016

El proper dimarts 8 de novembre, Media Markt Diagonal Mar organitza la firma del nou disc El Planeta imaginario del grup de Sant Sebastià La Oreja de Van Gogh, que es va llançar al mercat el passat divendres. L’acte, que serà gratuït per a tot el públic, tindrà lloc a “La Terrassa del Mar” del centre comercial Diagonal Mar de 18h a 20h. El retorn del grup donostiarra és dels més esperats del panorama musical espanyol. Aquest és el seu setè àlbum d’estudi des de Cometas por el cielo (2011).

Media Markt oferirà l’opció de ser els primers de veure el grup a tots aquells clients que comprin el disc a la botiga, situada a la Planta 1 del centre comercial. A més, el personal de Media Markt realitzarà fotografies professionals dels diferents moments de la firma, així com des dels telèfons mòbils o càmeres dels clients que ho desitgin. La Oreja de Van Gogh firmarà també discos antics produïts per Sony Music i merchandising del grup.

 

Què

Firma de discos de l’àlbum El planeta imaginario, de La Oreja de Van Gogh

Dia

Dimarts, 8 de novembre de 2016

Hora

De 18h a 20h

Lloc

La Terrassa del Mar” – Centre Comercial Diagonal Mar (Avinguda Diagonal, 3, 08019 Barcelona)

 

Tots els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte, podran confirmar la seva assistència a través de l’email: diagonalmar@tryptic.net

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis