Notas de prensa

Dental Star inaugura la seva primera clínica al centre comercial Diagonal Mar

La marca, especialitzada en les últimes tècniques odontològiques i un tractament personalitzat, va obrir el passat 23 de juliol el primer establiment al centre comercial barcelonès

dental-star-diagonal-mar

Barcelona, 22 de juliol de 2016

La clínica privada Dental Star ha apostat pel centre comercial Diagonal Mar per a inaugurar el primer local de la marca, que es caracteritza per ser un centre d’atenció odontològica amb les tècniques més avançades del mercat i un tracte proper amb el pacient, allunyant-se de les clíniques franquícia. Amb aquesta inauguració, Diagonal Mar completa l’oferta de serveis, sent un dels únics centres comercials a Espanya que compta amb un centre odontològic al seu mix comercial.

El passat dissabte 23 de juliol, Dental Star va obrir les seves portes a la primera planta del centre comercial oferint totes les especialitats en l’àrea d’odontologia: odontopediatria, ortodòncia, estètica, implants, pròtesis, cirurgia i endodòncia amb les tècniques i equips més avançats i els sistemes d’ortodòncia més ràpids i estètics del mercat.

José Fana, responsable de Dental Star declara que “hem volgut estar presents en un centre comercial de referència com Diagonal Mar i atendre les necessitats dentals que puguin tenir tots els visitants oferint-los una atenció odontològica especialitzada. És una manera de sumar-nos i completar el mix comercial, proporcionant una solució a la salut buco dental de cada pacient, amb una excel·lent atenció i servei professional”.

Dental Star és un centre d’atenció odontològica de pràctica privada que consta d’un òptim nivell científic, tecnològic i personal qualificat, orientat a millorar el servei de cada pacient segons les seves necessitats. Després de la primera inauguració a Diagonal Mar, l’objectiu per a l’any 2018 és ser líders en aquest concepte de mercat i oferir la màxima atenció especialitzada dirigida per professionals enfocats a tractar la salut dental i ser la millor opció odontològica.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis