Notas de prensa

Diagonal Mar reafirma el seu compromís amb el districte amb una campanya solidària

El centre comercial ha realitzat una donació de joguines didàctiques i d'un xec valorat en 2000 € per a la Fundació Privada Trinijove

La campanya de Nadal ha donat ocupació a 18 dones en risc d'exclusió social

Donación Fundació Trinijove

Barcelona, 05 de gener 2022

El Centre comercial Diagonal Mar, propietat de la gestora global d’inversions immobiliàries DWS en nom d’un dels seus fons immobiliaris i, gestionat per CBRE, ha dut a terme durant el mes de desembre una campanya solidària en col·laboració amb la Fundació Privada Trinijove, una associació local que fomenta la igualtat d’oportunitats entre els col·lectius més vulnerables de la societat.

Diagonal Mar ha lliurat a la Fundació Privada Trinijove un xec de 2000 € destinats a la compra de material escolar per als nens de les famílies que formen part de la fundació. Enguany, a més de la dotació econòmica que el centre comercial realitza habitualment, ha donat 20 joguines didàctiques a la fundació perquè els més petits disposin de nous materials per al seu desenvolupament.

“Per a Diagonal Mar és molt important poder contribuir i aportar recursos a entitats locals que s’ocupen d’ajudar als col·lectius més vulnerables de la societat. Estem molt orgullosos de les diverses iniciatives socials i mediambientals que impulsem des del centre comercial, clar exemple és l’estreta relació i col·laboració que tenim amb la Fundació Privada Trinijove” declara Joan Checa, Màrqueting Manager del Centre Comercial Diagonal Mar.

Així mateix, durant la campanya de Nadal el centre comercial ha donat ocupació a 18 dones amb el risc d’exclusió social que formen part de la borsa de treball de la Fundació, fruit de la dilatada relació entre centre comercial i la Fundació Privada Trinijove, durant tot el mes de desembre i fins al dia 5 de gener, com a mostra del seu compromís amb la societat.

 

Sobre la Fundació Privada Trinijove                                                                                       

La Fundació Privada Trinijove és una entitat privada que desenvolupa des de l’any 1985 serveis i programes innovadors entorn de les àrees de la formació, la inserció sociolaboral, emprenedoria i infància i la cura del medi ambient. Són una fundació de territori que pretén fomentar la igualtat d’oportunitats dels col·lectius més vulnerables, des dels més petits fins als més grans.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis