Notas de prensa

Adidas s’estrena a Diagonal Mar


Barcelona, 27 de Març de 2018

Diagonal Mar continua ampliant la seva oferta comercial. El gegant alemany de la moda i calçat esportiu, ha obert les portes del nou establiment a Diagonal Mar, en un espai de 500 metres quadrats que integra el disseny ‘Stadium’, un concepte innovador que la companyia està implantant en les seves últimes obertures i que imita l’estructura pròpia dels estadis. Adidas va implementar el seu concepte ‘Stadium’ per primera vegada a principis de 2017, en el seu ‘flagship store’ de la Cinquena Avinguda de Nova York.

L’obertura d’Adidas a Diagonal Mar, que genera set llocs de treball més, reafirma l’aposta del centre per oferir una major oferta esportiva als seus visitants. El nou local es suma a l’oferta comercial que compta ja amb ensenyes com Nike, Forum Sport o Desenes. “L’auge de l’esport
com a cultura a Espanya fa que els centres comercials necessitin adaptar la seva oferta comercial als seus visitants, oferint un major nombre d’ensenyes especialitzades en moda esportiva”, comenta Isabel Bofill.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis