Zigurat Band

Espectacle

Zigurat Band

Diumenge 31 de juliol a les 19:30h

Públic: Familiar

Entrada gratuïta - Aforament limitat

AIS! És un espectacle d'animació participatiu amb números teatrals i molt bona música amb l'únic objectiu de fer-ho passar bé i sorprendre a petits i grans. 1 pallassa + 1 pallasso acompanyats de la Banda de 5 músics: bateria, guitarra, baix, saxo i trompeta. Música, teatre, animació i molta interacció fan de l'AIS! Un espectacle rodó per al públic familiar.

També et pot interessar

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb el seu grup per oferir un show carregat d’estils musicals variats. No faltaran funk, disco, salsa, country, celta o jazz...

Divendres1 de juliol a les 19:30h

Txabi Franquesa

Dissabte 2 de juliol gaudirem del monòleg de Txabi Franquesa a La Terrassa del Mar. Vine a veure el seu show d’humor amb un toc àcid!

Dissabte2 de juliol a les 20:00h

La Fabulosa Comèdies

Vols veure l’obra de pallassos que fan teatre a mida? Fan muntatges de fets transcendentals, com quan els primers exploradors van arribar al Pol Sud…

Diumenge3 de juliol a les 19:30h

Gisela

Gisela és una veu famosa del pop espanyol. Des del l’èxit en la primera edició d'Operación Triunfo ha participat en festivals, teatre, musicals i BSO de Disney.

Divendres8 de juliol a les 19:30h

Sil de Castro

Sil de Castro és l’actriu, còmica i mestra de cerimònies que ens delectarà amb el seu espectacular monòleg. No te’l perdis a La Terrassa del Mar!

Dissabte9 de juliol a les 20:00h

Planeta Impro

Planeta Impro presenta Impro Summer Nights, un espectacle d'humor interactiu en el qual els actors surten a escena sense guió i és el públic qui decideix què passarà.

Diumenge10 de juliol a les 19:30h

Jordi Pota

Jordi Pota, mag i humorista, conegut per haver col·laborat amb TV3, RAC105, La SER… arriba al SUMMER FESTIVAL amb el seu últim espectacle ‘No hi ha demà!’

Divendres15 de juliol a les 19:30h

Toni Moog

El famós còmic Toni Moog ofereix Fortnique, un divertit monòleg sobre l'art de lligar després de provar totes les plataformes modernes com Lovoo, Tinder, 3nder i Tindog.

Dissabte16 de juliol a les 20:00h

2princesesbarbudes

Un concert per tota la família amb cançons pop plenes d'humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Diumenge17 de juliol a les 19:30h

Nerea Rodríguez

Nerea protagonitza el reeixit musical La Llamada des de 2018 i va participar en el famós programa Tu Cara Me Suena. Té diversos èxits musicals com a Señales, Los Recuerdos o Doble o Nada.

Divendres22 de juliol a les 19:30h

Victor Parrado

Victor parrado es un humorista que utilitza un estil despreocupat, proper i natural. La seva carrera es composa de shows com El Peliculero.

Dissabte23 de juliol a les 20:00h

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb el seu grup per oferir un show carregat d’estils musicals variats. No faltaran funk, disco, salsa, country, celta o jazz.

Divendres29 de juliol a les 19:30h

Charlie Pee

Charlie Pee, reconeguda guionista i presentadora, ens presenta ara el seu últim projecte en forma d’un monòleg per riure dels esdeveniments quotidians.

Dissabte30 de juliol a les 20:00h

Planeta Impro

Planeta Impro presenta Impro Summer Nights, un espectacle d'humor interactiu en el qual els actors surten a escena sense guió i és el públic qui decideix què passarà.

Diumenge24 de juliol a les 19:30h