Victor Parrado

Monòleg

Victor Parrado

Dissabte 23 de juliol a les 20:00h

Públic: +18 Anys

Entrada gratuïta - Aforament limitat

Un humor amb un estil desenfadat, proper i natural, amb una gran capacitat d’adaptació al públic, captar l’atenció i treure somriures. Actualment, està girant amb el seu show “El Peliculero”, amb el qual ha estat en temporada estable a l’emblemàtic Club Capitol de Barcelona i al Petit Teatre Gran Vía de Madrid.

Parrado es una d’aquelles persones que es desperta un dilluns al matí content o que et dona conversa a l’ascensor sense que se li hagi preguntat res. Pot existir algú tan positivament insuportable?

Als seus 40 anys compartirà amb tots nosaltres les seves anècdotes, el seu punt de vista sobre les relacions actuals i el que està aprenent en aquest temps sense parella…

La meva pregunta és: t’atreveixes a rebre la seva dosi de parradista?

També et pot interessar

Txabi Franquesa

Dissabte 2 de juliol gaudirem del monòleg de Txabi Franquesa a La Terrassa del Mar. Vine a veure el seu show d’humor amb un toc àcid!

Dissabte2 de juliol a les 20:00h

Sil de Castro

Sil de Castro és l’actriu, còmica i mestra de cerimònies que ens delectarà amb el seu espectacular monòleg. No te’l perdis a La Terrassa del Mar!

Dissabte9 de juliol a les 20:00h

Toni Moog

El famós còmic Toni Moog ofereix Fortnique, un divertit monòleg sobre l'art de lligar després de provar totes les plataformes modernes com Lovoo, Tinder, 3nder i Tindog.

Dissabte16 de juliol a les 20:00h

Charlie Pee

Charlie Pee, reconeguda guionista i presentadora, ens presenta ara el seu últim projecte en forma d’un monòleg per riure dels esdeveniments quotidians.

Dissabte30 de juliol a les 20:00h