Toni Moog

Monòleg

Toni Moog

Dissabte 16 de juliol a les 20:00h

Públic: +18 Anys

Entrada gratuïta - Aforament limitat

La carrera d'aquest home va començar en el 2004, quan una aposta entre borratxos li va portar a pujar-se a un escenari a deixar anar les seves primeres frases com a humorista: “QUE PUM QUE PAM”. A partir d'aquest moment ha estat un no parar. Ha gravat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comedia, acumulant en Youtube més de 3 milions de visites.

Toni Moog ho té clar: les aplicacions de "ligoteo" estan sobrevalorades. Ho diu tot un expert en l'art de lligar; un visionari que ja s'ha donat de baixa de Lovoo, Tinder, 3nder i Tindog perquè ha descobert nous mètodes més eficaços que està disposat a compartir amb els seus adeptes.

També et pot interessar

Txabi Franquesa

Dissabte 2 de juliol gaudirem del monòleg de Txabi Franquesa a La Terrassa del Mar. Vine a veure el seu show d’humor amb un toc àcid!

Dissabte2 de juliol a les 20:00h

Sil de Castro

Sil de Castro és l’actriu, còmica i mestra de cerimònies que ens delectarà amb el seu espectacular monòleg. No te’l perdis a La Terrassa del Mar!

Dissabte9 de juliol a les 20:00h

Victor Parrado

Victor parrado es un humorista que utilitza un estil despreocupat, proper i natural. La seva carrera es composa de shows com El Peliculero.

Dissabte23 de juliol a les 20:00h

Charlie Pee

Charlie Pee, reconeguda guionista i presentadora, ens presenta ara el seu últim projecte en forma d’un monòleg per riure dels esdeveniments quotidians.

Dissabte30 de juliol a les 20:00h