Sil de Castro

Monòleg

Sil de Castro

Dissabte 9 de juliol a les 20:00h

Públic: +18 Anys

Entrada gratuïta - Aforament limitat

Actriu, còmica i mestra de cerimònies, la seva formació s’ha centrat principalment en la interpretació, la dansa-teatre, la clown i stand-up comedy. Això li ha permès treballar, des de 2001, en múltiples formats escènics. 

A El Molino de Barcelona, a més de participar en el VI Internacional Burlesque Festival, ha estrenat tres espectacles: La comèdia musical “Cabaretazo”, l’unipersonal “Mira mamá, soy Cabaretera” i el primer festival de comèdia feminista de Barcelona “Calladitas Estáis Más Guapas”.

També et pot interessar

Txabi Franquesa

Dissabte 2 de juliol gaudirem del monòleg de Txabi Franquesa a La Terrassa del Mar. Vine a veure el seu show d’humor amb un toc àcid!

Dissabte2 de juliol a les 20:00h

Toni Moog

El famós còmic Toni Moog ofereix Fortnique, un divertit monòleg sobre l'art de lligar després de provar totes les plataformes modernes com Lovoo, Tinder, 3nder i Tindog.

Dissabte16 de juliol a les 20:00h

Victor Parrado

Victor parrado es un humorista que utilitza un estil despreocupat, proper i natural. La seva carrera es composa de shows com El Peliculero.

Dissabte23 de juliol a les 20:00h

Charlie Pee

Charlie Pee, reconeguda guionista i presentadora, ens presenta ara el seu últim projecte en forma d’un monòleg per riure dels esdeveniments quotidians.

Dissabte30 de juliol a les 20:00h