Gisela

Musical Infantil

Gisela

Divendres 8 de juliol a les 19:30h

Públic: Familiar

Entrada gratuïta - Aforament limitat

Després de saltar a la fama en la primera edició de 'Operación Triunfo', la cantant barcelonina Gisela porta una llarga trajectòria d'èxits lligada a les bandes sonores de les pel·lícules de Disney España, arribant fins i tot a actuar en els premis Óscar.

Ha estat la veu principal de cançons de cintes com Frozen, Peter Pan o La Bella i la Bèstia, ha desenvolupat la seva carrera en el teatre, protagonitzat musicals com El regne encantat o Into the Woods i participat en festivals de la talla d'Eurovisió o Viña del Mar, del qual va sortir guanyadora en 2002.

Gisela arribarà al Summer Festival per a tenyir de dolçor, emoció i autèntics himnes infantils un dia molt especial, que encantarà especialment als fans de Disney.

També et pot interessar

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb el seu grup per oferir un show carregat d’estils musicals variats. No faltaran funk, disco, salsa, country, celta o jazz...

Divendres1 de juliol a les 19:30h

2princesesbarbudes

Un concert per tota la família amb cançons pop plenes d'humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Diumenge17 de juliol a les 19:30h

Nerea Rodríguez

Nerea protagonitza el reeixit musical La Llamada des de 2018 i va participar en el famós programa Tu Cara Me Suena. Té diversos èxits musicals com a Señales, Los Recuerdos o Doble o Nada.

Divendres22 de juliol a les 19:30h

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb el seu grup per oferir un show carregat d’estils musicals variats. No faltaran funk, disco, salsa, country, celta o jazz.

Divendres29 de juliol a les 19:30h