Dàmaris Gelabert

Musical Infantil

Dàmaris Gelabert

Divendres 1 de juliol a les 19:30h

Públic: Familiar

Entrada gratuïta - Aforament limitat

Pesenta “MOU EL COS”, El vibrant directe de la Dàmaris Gelabert i la seva banda “La música i el cos no es poden separar”, aquest és el lema d’aquest concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que proposa a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz…

Un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe. “Mou el Cos” compte amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia (filla de la Dàmaris) i la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes.

També et pot interessar

Gisela

Gisela és una veu famosa del pop espanyol. Des del l’èxit en la primera edició d'Operación Triunfo ha participat en festivals, teatre, musicals i BSO de Disney.

Divendres8 de juliol a les 19:30h

2princesesbarbudes

Un concert per tota la família amb cançons pop plenes d'humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Diumenge17 de juliol a les 19:30h

Nerea Rodríguez

Nerea protagonitza el reeixit musical La Llamada des de 2018 i va participar en el famós programa Tu Cara Me Suena. Té diversos èxits musicals com a Señales, Los Recuerdos o Doble o Nada.

Divendres22 de juliol a les 19:30h

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb el seu grup per oferir un show carregat d’estils musicals variats. No faltaran funk, disco, salsa, country, celta o jazz.

Divendres29 de juliol a les 19:30h