Charlie Pee

Monòleg

Charlie Pee

Dissabte 30 de juliol a les 20:00h

Públic: +18 Anys

Entrada gratuïta - Aforament limitat

La còmica catalana Charlie Pee, coneguda per ser una de les presentadores de L'última hora de Catalunya Ràdio, i guionista de coses com La Resistencia o la  sèrie Drama; després de vuit anys fent Stand Up en què destaquen els seus monòlegs a Comedy Central, Las que faltabanPhi Beta Lambda o a TV3, ens presenta la seva primera hora en què es riu de les misèries més absolutament terribles que li han passat al llarg de la vida.

També et pot interessar

Txabi Franquesa

Dissabte 2 de juliol gaudirem del monòleg de Txabi Franquesa a La Terrassa del Mar. Vine a veure el seu show d’humor amb un toc àcid!

Dissabte2 de juliol a les 20:00h

Sil de Castro

Sil de Castro és l’actriu, còmica i mestra de cerimònies que ens delectarà amb el seu espectacular monòleg. No te’l perdis a La Terrassa del Mar!

Dissabte9 de juliol a les 20:00h

Toni Moog

El famós còmic Toni Moog ofereix Fortnique, un divertit monòleg sobre l'art de lligar després de provar totes les plataformes modernes com Lovoo, Tinder, 3nder i Tindog.

Dissabte16 de juliol a les 20:00h

Victor Parrado

Victor parrado es un humorista que utilitza un estil despreocupat, proper i natural. La seva carrera es composa de shows com El Peliculero.

Dissabte23 de juliol a les 20:00h