2princesesbarbudes

Musical Infantil

2princesesbarbudes

Diumenge 17 de juliol a les 19:30h

Públic: Familiar

Entrada gratuïta - Aforament limitat

Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar, 2princesesbarbudes ens porta un espectacle que ens remunta en la història.

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític.

Després d'explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabrbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

També et pot interessar

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb el seu grup per oferir un show carregat d’estils musicals variats. No faltaran funk, disco, salsa, country, celta o jazz...

Divendres1 de juliol a les 19:30h

Gisela

Gisela és una veu famosa del pop espanyol. Des del l’èxit en la primera edició d'Operación Triunfo ha participat en festivals, teatre, musicals i BSO de Disney.

Divendres8 de juliol a les 19:30h

Nerea Rodríguez

Nerea protagonitza el reeixit musical La Llamada des de 2018 i va participar en el famós programa Tu Cara Me Suena. Té diversos èxits musicals com a Señales, Los Recuerdos o Doble o Nada.

Divendres22 de juliol a les 19:30h

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb el seu grup per oferir un show carregat d’estils musicals variats. No faltaran funk, disco, salsa, country, celta o jazz.

Divendres29 de juliol a les 19:30h