BOTIGUES

Viet Nails

Compartir a

Gaudeix del veritable poder de la bellesa de les ungles amb la botiga Viet Nails, situada al Centre Comercial Diagonal Mar de Barcelona. Venir de shopping és un dels plaers més encantadors a l'abast de qualsevol. A què esperes per gaudir d'aquella manicura que tant t'agrada? Obre els ulls i presta molta atenció a tot allò que trobaràs aquí ...

Viet Nails, el paradís de la bellesa

Viet Nails és un saló especialitzat en tot tipus d' atencions per a les teves ungles. El seu objectiu final? Molt evident. Que tots i cadascun dels seus clients puguin lluir unes mans i uns peus molt bonics i saludables. Encara que les ungles són un dels detalls que passen més desapercebuts per molts de nosaltres, la seva cura i mirament marcarà la diferència entre un estil elegant i un de descuidat.

Què puc trobar a Viet Nails?

Doncs bé, a Viet Nails podràs trobar tots els tipus de manicura que necessitis: extensions, ungles de gel o increïbles dissenys en un ambient acollidor. En l’establiment Nails a Diagonal Mar Centre Comercial, disposen de professionals amb una alta experiència. Per a ells, tu com a client sempre seràs el primer. Els preus de Viet Nails són molt competitius i disposen d'una àmplia gamma de colors i serveis que s'adapten a tot tipus de consumidor. Presumeix d'una manicura i pedicura sensacional amb Viet Nails!
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.